9.6.2020

ANNA SINÄKIN PALAUTETTA!

Veimart Vesivuotovahti

Olemme ruvenneet keräämään asiakkailtamme kokemuksia Veimartista. Onko laite tuonut mielenrauhaa? Onko vuotovahti torjunut vesivahinkoa talossa tai paljastanut vuotavia hanoja tai WC-istuimia? Onko Veimart muuttanut vedenkulutustottumuksia? Oman palautteesi voit käydä antamassa linkistä: https://nps.trustmary.com/pSPhnr9Jr

Käynnistimme viime viikolla tämän kyselyn. Vapaan sanan lisäksi kysyimme: ”kuinka todennäköisesti suosittelisit tuotetta ystävällesi tai kollegallesi?” Vähän yli 30 kyselyyn vastaajien keskiarvo oli tasan 9 (asteikolla 4-10).
Osa vastaajista antoi luvan käyttää palautetta julkisesti.

Esa Kaitala Kittilästä kirjoitti näin:
”Naapurin omakotitalon vesivahinko pani miettimään. Valesokkelitalo ja vanhat vesiputket eivät ole hyvä yhdistelmä. Vertailin eri vuotovahteja ja päädyin Veimartiin. Asensin sen itse ja samalla vuotovahdin toiminnat tuli tutuksi. Siirsin putkiremontin tulevaisuuteen. Kaikki Veimartin lupaamat ominaisuudet ovat toimineet käytännössä.
Älypuhelinsovelluksia on liikaa. En ole ottanut Veimartin sovellusta käyttöön. Olemme eläkeläispariskunta. Minulle riittää kodinhoitohuoneen seinällä oleva näyttöpaneeli, kun olemme kotona. Napsautan veden poikki, kun lähdemme reissuun. Olen ihan oikeasti tyytyväinen. Mielenrauha on lisääntynyt.”
Esa Petrow Espoosta totesi lyhyesti: ”Laite on markkinoilla olevista toimintavarmin, yksinkertainen ja helppo käyttää.”

Reijo Seijesvirta Jyväskylästä: ”Siellä se on vahtinut ja kerran hälyttänyt WC-pöntön vuodosta.”

Pekka Kallunki Seinäjoelta kirjoittaa: ” Veimart on paljastanut meillä pienen ja satunnaisen vesivuodon pesuhuoneen suihkusekoittajassa, joka olisi todennäköisesti muutoin huomattu vasta pidemmän ajan ja isomman vuodon jälkeen. Pienestäkin vuodosta olisi ilman Veimartia aiheutunut helposti ja varsinkin pidemmällä aikaa tarpeettomia lisäkustannuksia suuremman vesilaskun muodossa. Kun suihkusekoitin vaihdettiin uuteen, vuodot loppuivat.
Veimart on ollut hyödyllinen, edullinen hankkia ja helppo käyttää. LVI-asentajan kautta tulleet asennuskustannukset jäivät myös alhaisiksi. Jatkossa on tarkoitus hankkia Veimartiin lisävarusteita niin, että keittiöön allaskaapiin alle saisi anturin joka hälyttää ja katkaisee vedentulon mikäli astianpesukoneeseen tai letkuihin tulee vuoto.”
Miikka Kurunlahti Kempeleestä: "Veimart on katkaissut vedet useita kertoja, kun lapsilla on jäänyt hana tai vesiposti auki. Veimartin aikakatkaisu toimii myös hyvin, kun lapset jäävät läträmään suihkuun. Voin suositella."
Tapio Heikkilä Vantaa: "Kotimainen tuote joka havaitsee myös piilevät vuodot."


Takaisin blogiin