6.2.2019

HINNAT SULIVAT, TILAUSTEN TULVAA TIEDOSSA

Veimart Vesivuotovahti

Lunta on tullut viime päivinä siinä määrin, että on odotettavissa kovia tulvia, jos ilmat lämpenevät kovin nopeasti ja lumet sulavat äkkiä. Miten mahtaa sulamisilmiö näkyä kaupallisella puolella, tulviiko tilauksia ikkunoista ja ovista!
Moni on antanut meille palautetta aiempaan hinnoitteluumme, että tuote on kyllä kiinnostava ja hyvä, mutta hiukan kalliin puoleinen. Asia on jäänyt harkintavaiheeseen tai jääty odottamaan, että ensimmäiset merkit vuotoriskistä ilmaantuisivat. Ei muuten kannata odottaa! Siinä vaiheessa, kun hiljalleen edennyt tihkuvuoto on levinnyt paljain silmin havaittavaksi, on tyypillisesti seinä- tai lattiarakenteisiin tullut jo pahoja vaurioita ja homehtumisilmiö on täydessä vauhdissa.

Teimme strategisen hintojen sulatuksen Veimartille. Vesivuotovahdin hankinta ei ole enää siinä määrin investointiluontoinen asia kuin aikaisemmin. Hintojen alentamisen myötä siitä on tullut nyt joka kodin turvalaite. Halutessaan sen voi hankkia verkkokaupastamme myös osamaksulla, alk. 16,39 €/kk (36 kk). Eräs tyytyväinen asiakkaamme Haminasta mainitsi puhelimessa, että Veimart oli paljastanut heidän kodissa kaksi vuotavaa vessanpönttöä. Vedenkulutus oli pudonnut heillä vuodessa 20 000 litraa. Laite maksaa itsensä takaisin tällaisessa tapauksessa yksistään säästyneen vedenkulutuksen ansiosta jo muutamassa vuodessa. Varsinainen säästö tulee tietysti siitä, että koti säästyy vesivahingoilta!


Takaisin blogiin