8.10.2018

KÄTEVÄSTI KÄNNYKÄLLÄ JA VUOTOVALVONTAA LANGATTOMASTI!

Veimart Vesivuotovahti

Uusi Veimartin mobiiliappi
Veimartissa on nyt vakiona kotona toimiva "kaukosäädin". Voit Google-Play -kaupasta ladattavan ilmaisohjelman avulla ohjata ja käyttää Veimartia kotisohvalta.

Helppokäyttöisen Android-sovelluksen avulla voit:
• kuitata katkenneen vedentulon
• vastaanottaa hälytykset
• muuttaa kotona-poissa -tilaa
• tehdä aika-asetuksia sekä seurata vedenkäyttöä

Kännykkäohjaus toimii sisäänrakennetun WLAN-moduulin kautta ilmaiseksi, ilman kuukausimaksuja! Kännykkäsovellus on automaatisesti yhteydessä Veimarttiin aina kun ollaan kotiverkossa, jos kotiverkko on asetettu oletukseksi. Ohjausyksikön tyyppikilvessä on WiFi-logo, jos siinä on kännykkäohjauksessa tarvittava WLAN-moduuli (ennen lokakuuta 2018 toimitetuissa laitteissa ei ole WLAN-toimintaa).

Lataa Veimart-appi täältä ›


Lisäturvaa langattoman anturiratkaisun avulla!
Asiakaspalautteissa on toivottu nopeaa vedenkatkaisua esimerkiksi letkuliitoksen pettämisestä johtuvissa äkillisissä tulvatilanteissa. Veimart on kehittänyt pintaan asennettavan liuska-anturin sekä langatonta radioyhteyttä käyttävän tukiasema-lähetinratkaisun. Liuska-anturin kosteushälytys välitetään langattomasti Veimartille, joka sulkee vedentulon välittömästi. Langattomaan ratkaisuun kuuluvat lisävarusteena saatavat tukiasema (RFB), lähetinyksikkö (RFT) sekä liuska-anturit (VMLS-100P).


Takaisin blogiin