22.9.2017

MYYDÄÄNKÖ PUTKIREMONTTEJA KAIKEN VARALTA?

Veimart Vesivuotovahti

”Teemme teidän alueellanne parhaillaan ilmaisia putkistojen kuntokartoituksia, saammeko tulla teillekin?” Onko sinua lähestytty tällaisella yhteydenotolla? Kohta voit olla huomaamatta tilanteessa, jossa kotisi putkistojen kunto rupeaa tuntumaan siltä, että milloin tahansa voi putket laueta ja tulla iso vesivahinko. Onneksi kuitenkin ylivoimaisesti suurin osa putkistoremonttipäätöksistä perustuu todelliseen tarpeeseen eikä myyntimiehen taitavaan ohjaukseen!

Mistä voisi tietää, milloin putket ovat todellisuudessa vaihdon tarpeessa? Tyypillisiä vuotopaikkoja ovat pesukoneiden letkuliitokset, mutta vuotopaikka saattaa toki olla myös katseilta piilossa. Jokin lukuisista liitoksista on saattanut alkaa itsekseen vuotaa. Pitkään jatkunut vuoto voi aiheuttaa suuria vahinkoja lattia- ja seinärakenteisiin. Moni hometalo on saanut alkunsa pienestä tihkuvuodosta joka olisi voitu nykytekniikalla tunnistaa.

Veimart tunnistaa pienimmätkin tihkuvuodot käyttövesiputkistossa. Jos vuoto on tunnistettu, hanasta ei yksinkertaisesti tule vettä, ennen kuin vuotovahdin ohjausyksikön kuittausnappia on painettu! Vesivahinko tuli näin torjutuksi. Kun Veimart on asennettu, se on automaattisesti aina toiminnassa eikä sitä tarvitse erikseen asettaa päälle ja pois.
Kun vika on tullut ilmi, on viimeistään sitten aihetta putkistoremontille, joka tyypillisesti maksaa kuitenkin tuhansia euroja. Vuotovahti maksaa vain 590 euroa plus asennuskulut.


Takaisin blogiin