1 Estää tyypillisimmän vesivuotovahingon syntymisen

Tihkuvuodot aiheuttavat vuosittain ikäviä yllätyksiä tuhansissa kodeissa. Vuotojen seurauksena syntyy kosteusvaurioita seinä- ja lattiarakenteisiin, joista aiheutuu usein home- ja sisäilmaongelmia sekä mittaamaton määrä harmaita hiuksia ja taloudellisia menetyksiä. Veimart tunnistaa jo ihan pienetkin vuodot ja estää ne alkuunsa.

2 Tunnistaa poikkeavat vedenkulutustilanteet ja vuotavat WC-istuimet

Jos hana jää päälle tai tulee isompi vesivuoto, Veimart sulkee pääventtiilin aikakatkaisun perusteella ja estää suurempien vahinkojen syntymisen. Sallittu jatkuvan virtauksen maksimiaika on asetettavissa ohjauskeskuksesta. Vuotavat wc-istuimet voivat aiheuttaa suuren vesilaskun, jos vuotoa ei havaita ja vikaa korjata. Jatkuvasti vuotava wc-laite kuluttaa jopa yli 1000 litraa vuorokaudessa, joka merkitsee vuositasolla yli 1200 euron vesilaskua. Kun Veimart havaitsee tällaisen tilanteen, se sulkee pääventtiilin. Vettä saa vasta kuittauksen jälkeen.

3 Kätevästi kännykällä!

Veimartissa on nyt vakiona kotona toimiva"kaukosäädin". Voit Google-Play -kaupasta ladattavan ilmaisohjelman avulla ohjata ja käyttää Veimartia kotisohvalta.
Helppokäyttöisen Android-sovelluksen avulla voit: • kuitata katkenneen vedentulon • vastaanottaa hälytykset • muuttaa kotona-poissa -tilaa • tehdä aika-asetuksia sekä seurata vedenkäyttöä.
Kännykkäohjaus toimii sisäänrakennetun WLAN-moduulin kautta ilman kuukausimaksuja!

4 Poissa-toiminto estää täydellisesti vesivahingot

Poissa-toiminto pitää päävesijohdon kiinni kaikissa tilanteissa. Tällöin ei esimerkiksi normaalilta vedenkäytöltä vaikuttava vuoto voi avata magneettiventtiiliä. Käytetään silloin, kun ollaan pidempiä aikoja pois kotoa. Vuotovahtitoiminta on päällä myös poissa-tilassa. Laajennusyksikön (lisävaruste) avulla voidaan kytkeä myös langallinen poissa-tilan etäohjauspainike.

5 Antaa mielenrauhan - aina päällä!

Veimartia ei tarvitse erikseen muistaa laittaa päälle, vaan se on aina toiminnassa käyttöönoton jälkeen. Sähkökatkon aikana saa vettä kääntämällä runko-osan päällä oleva käsiventtiilin kahva rungon suuntaiseksi.

6 Vähentää paineiskujen aiheuttamaa rasitusta putkistossa

Pesukoneet ja yksiotehanat saattavat aiheuttaa paineiskuja käyttövesiverkostossa. Paineiskut aiheuttavat kolahdusääniä ja hiljalleen löysyttävät liitoksia putkistossa. Veimartin paisunta-astia toimii samalla iskunvaimentimena.

7 Helppokäyttöinen

Paksuja ohjekirjoja ei tarvita. Käyttäjän tarvitsee päättää vain yhdestä asiasta: kuinka kauan sallitaan jatkuvan virtauksen kestävän (Maksimiaika-asetus).

8 Helppo asentaa

Kaikki on mietitty valmiiksi myös putkimiehen kannalta. Vesimittarin jälkeen vain pätkä putkea pois ja Veimart väliin. Ohjauskeskus seinään, pistokeliitin paikoilleen ja 24V teholähde pistorasiaan. Veimart voi aloittaa työnsä.

9 Lisää ominaisuuksia lisätarvikkeilla

Laajennusyksikön (RFB) avulla voidaan Veimartiin kytkeä langaton lähetinyksikkö (RFT), johon voidaan kytkeä liuska-antureita kriittisiin paikkoihin tai liittää järjestelmä osaksi kotiautomaatiota. Myös langallinen etäkuittauspainike tai poissa-kytkin voidaan ottaa käyttöön laajennusyksikön avulla. Lähetinyksikössä on myös jäätymisvaaratoiminto, jonka mukaan Veimart sulkee päävesijohdon, jos lämpötila lähetinyksikön ympärillä laskee 3 asteeseen. VMEX-10 Laajennusyksikön avulla voidaan kytkeä liuska-antureita, teipppiantureita tai etäohjauskytkin langallisesti. Ohjauskeskus on mahdollista siirtää jatkojohdon (VMC-5, VMC-10 tai VMC-20) avulla teknisestä tilasta asuintiloihin, lähemmäs käyttäjiä.

10 Ohjaa säästävämpään vedenkäyttöön!

Maksimiajan ylittyminen katkaisee veden tulon! Se opettaa laittamaan suihkun välillä kiinnikin eikä "lämmittelemään" juoksevan veden alla. Kolmihenkisen perheen jokapäiväisen suihkussakäynnin keston pudotessa 15 minuutista 7,5 minuuttiin, säästyy vuositasolla noin 600 euroa rahaa! Pieni investointi kodin turvallisuuteen on kuin panisi rahaa pankkiin!

Jäikö kysyttävää? Tutustu Usein Kysyttyihin Kysymyksiin ›