1 Estää tyypillisimmän vesivuotovahingon syntymisen

Tihkuvuodot aiheuttavat vuosittain ikäviä yllätyksiä tuhansissa kodeissa. Vuotojen seurauksena syntyy kosteusvaurioita seinä- ja lattiarakenteisiin, joista aiheutuu usein home- ja sisäilmaongelmia sekä mittaamaton määrä harmaita hiuksia ja taloudellisia menetyksiä. Veimart tunnistaa jo ihan pienetkin vuodot ja estää ne alkuunsa.

2 Tunnistaa poikkeavat vedenkulutustilanteet

Jos hana jää päälle tai tulee isompi vesivuoto, Veimart sulkee pääventtiilin aikakatkaisun perusteella ja estää suurempien vahinkojen syntymisen. Sallittu jatkuvan virtauksen maksimiaika on asetettavissa ohjauskeskuksesta.

3 Tunnistaa vuotavat WC-istuimet

Vuotavat wc-istuimet voivat aiheuttaa suuren vesilaskun, jos vuotoa ei havaita ja vikaa korjata. Jatkuvasti vuotava wc-laite kuluttaa jopa yli 1000 litraa vuorokaudessa, joka merkitsee vuositasolla yli 1200 euron vesilaskua. Kun Veimart havaitsee tällaisen tilanteen, se sulkee pääventtiilin, jolloin vika/vuoto voidaan paikallistaa. Vettä saa vasta kuittauksen jälkeen.

4 Poissa-toiminto estää täydellisesti vesivahingot

Poissa-toiminto pitää päävesijohdon kiinni kaikissa tilanteissa. Tällöin ei esimerkiksi normaalilta vedenkäytöltä vaikuttava vuoto voi avata magneettiventtiiliä. Käytetään silloin, kun ollaan pidempiä aikoja pois kotoa. Vuotovahtitoiminta on päällä myös poissa-tilassa. Laajennusyksikön (lisävaruste) avulla voidaan kytkeä myös langallinen poissa-tilan etäohjauspainike.

5 Antaa mielenrauhan - aina päällä!

Veimartia ei tarvitse erikseen muistaa laittaa päälle, vaan se on aina toiminnassa käyttöönoton jälkeen. Sähkökatkon aikana saa vettä kääntämällä runko-osan päällä oleva käsiventtiilin kahva rungon suuntaiseksi.

6 Vähentää paineiskujen aiheuttamaa rasitusta putkistossa

Pesukoneet ja yksiotehanat saattavat aiheuttaa paineiskuja käyttövesiverkostossa. Paineiskut aiheuttavat kolahdusääniä ja hiljalleen löysyttävät liitoksia putkistossa. Veimartin paisunta-astia toimii samalla iskunvaimentimena.

7 Helppokäyttöinen

Paksuja ohjekirjoja ei tarvita. Käyttäjän tarvitsee päättää vain yhdestä asiasta: kuinka kauan sallitaan jatkuvan virtauksen kestävän (Maksimiaika-asetus).

8 Helppo asentaa

Kaikki on mietitty valmiiksi myös putkimiehen kannalta. Vesimittarin jälkeen vain pätkä putkea pois ja Veimart väliin. Ohjauskeskus seinään, pistokeliitin paikoilleen ja 24V teholähde pistorasiaan. Veimart voi aloittaa työnsä.

9 Lisää ominaisuuksia lisätarvikkeilla

Laajennusyksikön avulla voidaan Veimartiin kytkeä myös teippiantureita kriittisiin paikkoihin tai liittää järjestelmä osaksi kotiautomaatiota. Myös etäkuittauspainike tai poissa-kytkin voidaan ottaa käyttöön. Ohjauskeskus on mahdollista siirtää jatkojohdon (VMC-5, VMC-10 tai VMC-20) avulla teknisestä tilasta asuintiloihin, lähemmäs käyttäjiä.

10 Edullinen hankkia. Myös säästöä vedenkäyttöön!

Saat mielenrauhaa pienellä investoinnilla. Veimart maksaa vain 720 eur (suositushinta). Arvokas kotisi on nyt turvassa! Maksimiajan avulla Veimart ohjaa säästävämpään vedenkäyttöön. Kolmihenkisen perheen jokapäiväisen suihkussakäynnin keston pudotessa 15 minuutista 7,5 minuuttiin, säästyy vuositasolla n. 600 eur rahaa!

Jäikö kysyttävää? Tutustu Usein Kysyttyihin Kysymyksiin ›