Tervetuloa verkkokauppaamme!
Lisää tuotteet ostoskoriin syöttämällä lukumäärä. Hintaerittelyn näet alta.

{{ product.name }}

{{ product.name }}

{{ product.description }}

{{ product.price | currency }}

kpl
Max. {{ product.saldo }} kpl
{{ cartError }}

Toimitustapa

Paketti toimitetaan noudettavaksi osoitettasi lähimpänä olevaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin muutaman arkivuorokauden kuluessa. Voit seurata lähetystä seurantatunnuksen avulla. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paketti on noudettavissa seitsemän (7) vuorokautta, minkä jälkeen se palautuu lähettäjälle, jos et noutanut lähetystä.
Paketti toimitetaan perille kotiovellesi. Posti on yhteydessä Sinuun 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos Sinua ei tavoiteta, saat Postilta yhteydenottopyynnön. Postinumerokohtaiset jakeluajat ovat tarkistettavissa Postin Toimitusaikakyselystä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos et ole paikalla sovittuna toimitusaikana, Sinulle jaetaan yhteydenottopyyntö.

Paketti kuljetetaan alla antamiesi osoitetietojen perusteella Sinua lähimpään tai myyjän valitsemaan Matkahuollon pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Mahdollisia noutopaikkoja ovat Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Saat tekstiviesti-ilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa.

Täytä postinumerosi, niin listaamme alueesi lähimmät toimipisteet.

Paketti toimitetaan perille alla antamaasi osoitteeseen muutaman arkivuorokauden kuluessa riippuen osoitteesi sijainnista suhteessa Matkahuollon vakioreitteihin. Sinulle soitetaan ennen kuljetusta ja sovitaan jakoaika. Varmista, että puhelinnumerosi on oikein.


{{ cart.campaign_response }}


Tuote Kpl a-hinta Hinta
{{ row.name }} {{ row.qty }} {{ row.price | currency }} {{ (row.qty * row.price) | currency }}
Alennus VM-10 vesivuotovahdista {{ cart.discount | currency }}
Toimituskulut {{ cart.shipping | currency }}
Yhteensä sis. ALV 24 % {{ cart.total | currency }}
Veroton hinta yht. {{ cart.total_ex_vat | currency }}
ALV:n osuus {{ cart.total - cart.total_ex_vat | currency }}

Asennuspalvelu

Yhteystiedot


{{ response }}